Etusivu » Nepsyvalmennus

Nepsyvalmennuksesta apua arkeen

Nepsyvalmennus auttaa henkilöitä oppimaan ja kehittämään arjessa tarvittavia taitoja, jotka voivat liittyä esimerkiksi tarkkaavuuteen, impulssien hallintaan, toiminnanohjaukseen, sosiaalisiin vuorovaikutustaitoihin sekä tunteiden ja käyttäytymisen säätelyyn.

Mitä on nepsyvalmennus?

Nepsyvalmennus on lyhenne sanoista ”neuropsykiatrinen valmennus”. Tavoitteena on parantaa arjen toimintakykyä ja elämänlaatua sekä vähentää neuropsykiatristen oireiden aiheuttamia haittoja. Nepsyvalmennuksessa pyritään tukemaan yksilöitä hyödyntämään omia vahvuuksiaan ja kehittämään heikompia alueitaan. Nepsyvalmennus on ratkaisukeskeinen sekä kannustava lähestymistapa tukemaan henkilöä elämän haasteissa. Keskeistä on omien vahvuuksien löytäminen sekä positiivisten kokemusten kautta taitojen vahvistaminen.

Mitä nepsyvalmennus pitää sisällään?

Nepsyvalmennus pitää sisällään usein keskustelua, uusien toimintamallien harjoittelua sekä yhdessä asioiden tekemistä. Ennen nepsyvalmennuksen aloittamista on tärkeää tehdä perusteellinen arviointi yksilön tarpeista ja oireista, jotta valmennus voidaan räätälöidä mahdollisimman tehokkaaksi. Valmennuksen kesto on n. 3­-12 kk, riippuen henkilön tarpeista. Valmennuksen käynnit ovat 60/90 minuuttia. Muutamakin kerta voi auttaa käsittelemään pieniä haasteita.

Otan vastaan asiakkaita Porissa Vanhan Kauppiksen tiloissa, Luvianpuistokatu 1, 28100 Pori (sisäänkäynti Äestäjänkadun puolelta).

Kenelle nepsyvalmennus sopii?

Valmennus sopii henkilöille, joilla on arkea haittaavia neuropsykiatrisia oireita. Valmennus sopii kaiken ikäisille oireista kärsiville tai heidän läheisilleen, kuten lasten vanhemmille. Yleisimpiä syitä hakeutua valmennukseen ovat arjessa selviytymisen haasteet koulussa, kotona tai ihmissuhteissa.

Valmennukseen tulevalla henkilöllä voi olla esimerkiksi ADHD tai hän voi olla autismin kirjolla. Diagnoosi ei kuitenkaan ole vaatimus valmennukseen tulemiselle.

Hinnasto (sis. alv)

Nepsyvalmennus ei ole Kela-korvattavaa.

Jutellaanko lisää?

Ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä, miten voisin auttaa sinua.

Voit ottaa yhteyttä soittamalla, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella.

Puhelinnumero:
0503534508

Sähköposti:
laura.elonen@laumicterapia.fi
laura.elonen@siria.fi

Instagram
Facebook