Etusivu » Oma Väylä -kuntoutus

Apua ja tukea arjentoiminnan haasteisiin

Oma Väylä on yksilöllisesti räätälöityä neuropsykiatrista kuntoutusta 16-29 -vuotiaille nuorille, joilla on todettu ADHD, ADD tai Asperger.

Moniammatilliseen tiimiimme kuuluu psykiatrinen sairaanhoitaja, sosiaalityöntekijä/ sosionomi, psykologi, ammatillinen erityisopettaja, laaja-alainen erityisopettaja sekä työelämäasiantuntija. Tuotamme Oma väylä– kuntoutusta Pirkanmaalla ja Porissa.

Toimimme yhteistyössä Emootioterapian kanssa.

Kuntoutusprosessi laaditaan yksilöllisesti nuoren tarpeet huomioon ottaen. Käynnit voidaan toteuttaa toimitilallamme, nuoren omassa toimintaympäristössä tai toiminnallisesti esim. ulkoillen tai pelaten. Oma Väylä kuntoutukseen kuuluu 27 yksilötapaamista, 10 ryhmätapaamista, 1-2 läheisten ryhmätapaamista. Oma Väylä kuntoutusta myönnetään vuodeksi kerrallaan. Palvelu on Kelan harkinnanvaraista kuntoutusta, johon tarvitset lääkärin B-lausunnon sekä oman hakemuksen (Kelan lomake KU 132).

Mitä Oma Väylästä saat?

  • Apua ja tukea arjentoiminnan haasteisiin
  • Vahvistusta työ- ja opiskelutaitoihin
  • Itsetuntemusta
  • Vertaistukea

Toimipaikat

Toimitilat Porissa sijaitsevat Vanhalla kauppiksella (Luvianpuistonkatu 1, 28100 Pori). Porin toimitilalla voi tavata myös koira-avusteisessa koulutuksessa olevan Temppu-koiran.

Jutellaanko lisää?

Ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä, miten voisin auttaa sinua.

Voit ottaa yhteyttä soittamalla, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella.

Puhelinnumero:
0503534508

Sähköposti:
laura.elonen@laumicterapia.fi
laura.elonen@siria.fi

Instagram
Facebook